Serveis

Anàlisi de base de dades

Com puc fer servir les dades que tinc?

Una base de dades pot estar formada massa camps i donar lloc a massa indicadors diferents.

Saber quines són les preguntes clau permetrà analitzar la informació correctament i buscar la forma més eficient de resoldre-les.

El nostre equip de Data Analysts et pot acompanyar i ajudar a obtenir insights a partir de diferents bases de dades, tant pròpies com de tercers. Diga’ns, què vols saber?

Estudis

Com puc entendre millor el context?

Les enquestes i les diferents fonts de dades, tant públiques com privades, ofereixen oportunitats per a realitzar estudis específics sobre la percepció dels públics, l’eficàcia de la comunicació pròpia i les tendències socials del nostre context. Una bona informació permet prendre millors decisions. Tots els estudis que realitzem estan personalitzats d’acord amb les necessitats del client, les seves preguntes i la seva situació. Així, garantim que els estudis que presentem siguin útils per a tot l’equip. Què t’agradaria saber?

Social Media Listening

Qué diuen de mi?

El 80% de la conversa sobre una marca té lloc fora dels canals*. Això vol dir que 1 de cada 4 referències a una marca no la rebem directament, però afecten la reputació de la marca i ens poden donar molta informació sobre la opinió dels nostres consumidors i els seus interessos.

Gràcies al nostre acord amb NetBase Quid (Forrester New Wave Leader 2021), software de social listening de qui som referral partners, podem monitoritzar la presència d’una marca en diferents plataformes digitals i identificar oportunitats o possibles crisis. Vols posar en marxa l’escolta activa de la teva marca?

*Dades analitzades per Sibilare a partir de la conversa real sobre una marca de consum espanyola durant un mes.

Real Time Marketing

Com puc crear comunitat i guanyar notorietat?

Ens agrada conversar. Per a nosaltres, sense la interacció, la comunicació no està completa.

Per a fer-ho, desenvolupem i executem estratègies de real time marketing a xarxes socials que es basen en ser presents a les converses rellevants per als nostres clients i les seves audiències. Creem contingut en temps real que ens permet arribar més ràpid i guanyar notorietat a les xarxes socials, multiplicant per 10 l’abast que generem. Vols que t’ajudem a crear comunitat?

Digital Comms

Quin contingut he de crear?

Les diferents plataformes digitals ofereixen la possibilitat de crear continguts que necessiten matisos diferents. No és el mateix crear missatges per WhatsApp que fer-ho per a una pàgina web o per a xarxes socials.

A Sibilare som experts en planificar i crear contingut i material per a diferents formats, des d’un xatbot fins a la creació de continguts per al teu e-commerce, però sempre adaptant els missatges a l’audiència per tal de maximitzar l’impacte. T’acompanyem en la creació de continguts?

Plans de comunicació

Com em comunico?

Per comunicar amb eficàcia cal tenir en compte diversos factors, des dels objectius per a cadascun dels segments de l’audiència fins al pressupost.

Amb la metodologia basada en dades, t’ajudem a definir un pla que fixi el posicionament de marca i els objectius de comunicació per tal de crear missatges innovadors que arribin a la teva audiència i t’ajudin a guanyar credibilitat. Vols que t’ajudem a comunicar milllor?

Comunicació de crisi

Com em preparo per reaccionar?

Preparar-se per a una crisi requereix tenir un bon pla per afrontar-la i una bona eina per detectar-la. La nostra expertesa en comunicació de crisi ens permet reaccionar minimitzant els costos.

La tecnologia de monitorització i escolta activa ens permet detectar les crisis en els seus estadis inicials, augmentant la capacitat d’anticipació i per tant les probabilitats de convertir la crisi en una oportunitat de comunicació. Vols que t’acompanyem?